Hochei : Tinerii hocheiști suceveni au avut ce învăța de la cei de la Steaua


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute patinoarul din Suceava a fost gazda meciurilor dintre formația locală CSM și Steaua București din cadrul Campionatului Național de juniori Under 16 al României. Ambele partide au fost mult gustate de publicul iubitor de hochei din Suceava, care spre bucuria noastră este destul de numeros și s-au încheiat cu victorii fără drept de apel a bucureștenilor.

Oricum, trebuie de menționat ambiția tinerilor hocheiști suceveni pregătiți de antrenorul Constantin Curelaru și atmosfera deosebită din meci și din tribune. Sportivii suceveni, cu doi ani mai mici decât adversarii lor au încercat pe cât posibil să opună rezistență în fața vicecampionilor naționali și chiar dacă nu au reușit să facă față adversarilor lor au avut ce învăța de la ei.

Din formația de hochei a CSM Suceava au făcut parte jucătorii: Cosmin Băieșu, Octavian Simileac, Alexandru Sârghe, Jurgen Staedler, Cătălin Cozma, Răzvan Cozma, Alexandru Marțuneac, Cosmin Lungu, Claudiu Băncilă, Andrei Afanasov, Florin Nechifor, Bogdan Plugariu, Andrei Gafencu, Narcis Ciubotaru, Bogdan Vasiliu, Albert Neamțu, Tudor Moțcu și Alexandru Tăuteanu.


Intră acum și în grupul de