Fotbal : Dorinel Munteanu demis de la Steaua. Revine Lăcătuș


Intră acum și în grupul de

Gigi Becali a anunțat oficial: Dorinel Munteanu nu mai este antrenorul Stelei. În locul acestuia revine Marius Lăcătuș, acesta ajungând în Ghencea pentru a doua oară în acest an. Impresarul lui Dorinel Munteanu, Aurel Marinescu, a declarat pentru Gazeta Sporturilor că fostul antrenor al Stelei a primit cu tristețe vestea demiterii sale. Totuși, Dorinel Munteanu va primi acum 200.000 de euro, cât reprezintă clauza sa de reziliere.

Șeful Școlii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a declarat inițial că Marius Lăcătuș nu poate reveni pe banca tehnică a Stelei, deoarece regulamentul nu îi permite unui antrenor să facă două contracte la același nivel, într-un sezon, indiferent că este vorba despre aceeași echipă.

Totuși, marți dimineață, Mircea Rădulescu a confirmat revenirea lui Lăcătuș: “Acesta poate antrena din nou Steaua. Marți juriștii au deliberat și au ajuns la concluzia că un antrenor se poate întoarce la aceeași echipă în același sezon.” În aceste condiții, Marius Lăcătuș revine oficial în funcția de antrenor principal la Steaua.


Intră acum și în grupul de