Concursul interjudețean de matematică „Memorialul Ștefan Dârțu”, ediția a X-a


Intră acum și în grupul de

Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei a organizat, în perioada 12- 14 decembrie, a X-a ediție a Concursului interjudețean de matematică „Memorialul Ștefan Dârțu”, la care au participat 296 elevi de clasele IV-XII, din județele Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui, Neamț, Bistrița Năsăud și Suceava.

Potrivit purtătorului e cuvânt al IȘJ Suceava, Laurența Hacman, la această ediție jubiliară au participat și sprijinit desfășurarea concursului primarul municipiului Vatra Dornei, Ioan Moraru, consilierul județean, Adrian Drăgan, inspectorii școlari Marinela Cimpoeșu și Claudia Marchitan și directorul Casei Corpului Didactic, Traian Duminică.

În cadrul festivității de deschidere s-au acordat distincții constând în diplome și plachetă omagială tuturor profesorilor care au participat la toate edițiile anterioare ale concursului.

Elevii laureați au fost recompensați cu medalii de aur, argint și bronz, diplome și premii în bani oferite de Primăria municipiului Vatra Dornei. S-au acordat 11 premii I, 9 premii II, 10 premii III și 28 mențiuni.

La inițiativa profesorului Mihai Țarcă, director al Liceului Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, din acest an s-a organizat o nouă componentă a activității competiționale –  Simpozionul interjudețean pentru profesorii de matematică „Strategii de lucru cu elevii supradotați”, organizat în parteneriat cu C.C.D. Suceava și Filiala Suceava a  Societății Științifice de Matematică din România.    
 


Intră acum și în grupul de