Mitsubishi fără numere de înmatriculare, plin cu țigări de contrabandă, abandonat în zona comunei Straja, în apropierea frontierei cu Ucraina


Intră acum și în grupul de

Țigări de contrabandă în valoare de peste 100.000 de lei au fost găsite, sâmbătă, în apropierea frontierei cu Ucraina într-un autoturism abandonat pe raza comunei Straja.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Straja un autoturism Mitsubishi abandonat, fără număr de înmatriculare, în care au putut fi observate mai multe colete voluminoase.

În coletele din interiorul autovehiculului, polițiștii de frontieră au constatat că sunt țigări, de proveniență ucraineană, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mașinii împreună cu țigările la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 8.690 pachete țigări, în valoare de 101.600 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale. (L.B.)

 


Intră acum și în grupul de