O femeie de 62 de ani a murit și trei femei au fost rănite în accidentul de la Vicovu de Sus în care au fost implicate trei autoturisme


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 62 de ani a murit, luni dimineața, la Vicovu de Sus după ce șoferița mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului și a lovit alte două autoturisme.

Potrivit cercetărilor Poliției oraşului Vicovu de Sus, Maria H. (45 ani ) din Vicovu de Sus a condus un autoturism VW PASSAT, pe strada Calea Cernăuți, pe raza oraşului Vicovu de Sus și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism Volvo, condus regulamentar de o femeie de 41 de ani care circula din sens opus.

După impact, autoturismul marca marca VW PASSAT, a intrat în coliziune cu un autoturism Mercedes E220 , condus regulamentar, din sens opus de un bărbat  56 ani, după care a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului a murit Elena H. (62 ani), pasageră pe locul din stănga spate a autoturismul marca marca VW PASSAT și au fost rănite ușor trei femei din aceeași mașină.

Cei trei șoferi implicați în incident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a deschis un dosar pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.(N.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de