Grupa H : Deportivo lasă pe Nancy acasă


Intră acum și în grupul de




Deportivo La Coruna și Lech Poznan au obținut fiecare victorii în ultima etapă a grupei H din Cupa UEFA care le-au asigurat calificarea în primăvara europeană, alături de liderul incontestabil ȚSKA Moscova. Formația din Rusia nu a jucat miercuri, dar deja obținuse calificarea în 16-imi, după ce a obținut maximum de puncte în patru etape din grupă.



La începutul serii, doar Feyenoord putea să nu se califice în 16-imi, dar Lech Poznan s-a deplasat în Olanda știind că gazdele nu se vor preda și că vor avea nevoie de o victorie pentru a continua aventura europeană. După un meci strâns pe stadionul De Kuip, formația poloneză a ieșit învingătoare, scor 1-0, grație golului înscris în minutul 26 de fundașul stânga Ivan Djurdjevic. Clubul polonez a întâmpinat probleme în anumite momente, când Feyenoord a încercat să-și salveze mândria, însă tripla câștigătoare a Cupei UEFA nu a putut găsi golul izbăvitor.



Poznan termină astfel pe locul trei în grupa H, ceea ce înseamnă că va întâlni în următoarea rundă o câștigătoare dintr-o altă grupă, tragerea la sorți urmând să aibă loc vineri, la ora 14:00.

În Spania, Deportivo La Coruna a învins Nancy cu același scor, 1-0, pentru a pune capăt evoluției francezilor în acest sezon al Cupei UEFA. Un egal ar fi fost suficient pentru Nancy să se califice, dar rezerva Rodolfo Bodipo a fost eroul lui Depor, golul său din minutul 74 aducând locul doi în grupă și o adversară din Liga Campionilor, al cărei nume îl veți afla astăzi.

 

Clasament

1        ȚSKA Moscova         12p

2        Deportivo                7p

3        Lech                      5p

4        Nancy                    4p

5        Feyenoord               0p


Intră acum și în grupul de