Grupa G : FC Copenhaga merge în 16-imi

Cesar Santin a oferit formației FC Copenhaga golul de care avea nevoie pentru a învinge Club Bruges, în Belgia, și pentru a se califica din grupa G în dauna adversarilor. Club Bruges a început partida la un punct și un loc în fața danezilor, în timp ce Saint Etienne și Valencia, ambele calificate, se întâlneau în cealaltă partidă a grupei.

Karel Geraerts l-a pus la treabă pe portarul oaspeților Jesper Christiansen în minutul șase și acesta a intervenit și în fața lui Dirar, pe parcursul primei reprize. În mitanul secund, Santin a înscris golul crucial, în minutul 58, când a șutat în colțul stânga-sus al porții.

St. Etienne și Valencia au remizat, scor 2-2, în cealaltă partidă a serii, ceea ce înseamnă că formația franceză termină pe primul loc în grupă. Ilan Dell’igna a dus gazdele în avantaj în minutul 29, dar Fernando Morientes a egalat patru minute mai târziu. Dell’igna a restabilit apoi avantajul, cu un minut înainte de pauză, după o gafă a portarului Vicente Guaita. Scorul final a fost stabilit de rezerva Nikola Zigic, care a marcat cu 18 minute înainte de ultimul fluier.
 
Clasament
1        St Etienne     8p
2        Valencia        6p
3        Copenhaga    5p
4        Club Bruges   3p
5        Rosenborg     2p