Schimb de replici între Ion Lungu și Gheorghe Flutur la Târgul de Toamnă. Lungu : Nu știam că vin la „Suprize-surprize”. Flutur: Da, iar eu nu sunt Andreea Marin

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul Sucevei, Ion Lungu, au avut, vineri, un schimb de replici la deschiderea oficială a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”.

Incidentul s-a produs în momentul în care președintele Gheorghe Flutur a anunțat că oferă distincția „Meritul Bucovinei” primarului Sucevei, Ion Lungu, care a fost luat prin surprindere, el fiind la o mare distanță de scenă.

„Suntem colegi de cursă lungă”, a spus Flutur care a anunțat că oferă distincția Meritul Bucovinei pentru primarul Ion Lungu.

„Împreună am făcut aceste evenimente. Mulțumesc pentru colaborare. Meritul Bucovinei pentru ce faceți pentru promovarea acestui colț minunat de țară”, a spus Flutur.

Primarul Sucevei, luat prin surprindere, a parcurs în viteză și chiar în ușoară alergare distanța până la scenă.

„L-am luat prin suprindere pe domnul primar”, a spus Flutur în timp ce aștepta sosirea primarului pe scenă.

După ce a primit distința, primarul Ion Lungu a recunoscut că a fost o supriză.

„Eu știam că am venit la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” și nu la „Surprize-surprize””, a spus Lungu.

Flutur i-a răspuns repede: „Da, iar eu nu sunt Andreea Marin”.

La deschiderea Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a oferit distincția „Meritul Bucovinei” președintelui Asociației „Produs în Bucovina”, dar și primului președinte al acestei asociații, Alexandru Șcheul, precum și următorului președinte, Cristina Dumitrescu.

Totodată, a primit distincția „Meritul Bucovinei” Ion Baciu, de la Federația producătorilor de produse tradiționale și ecologice.

Aceeași distincție a fost acordată și Asociației de Turism Bucovina, prin Constantin Chetraru și Asociației Meșterilor Populari din Bucovina, prin președintele Constantin Cramariuc.