Schimb de replici între Ion Lungu și Gheorghe Flutur la Târgul de Toamnă. Lungu : Nu știam că vin la „Suprize-surprize”. Flutur: Da, iar eu nu sunt Andreea Marin


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul Sucevei, Ion Lungu, au avut, vineri, un schimb de replici la deschiderea oficială a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”.

Incidentul s-a produs în momentul în care președintele Gheorghe Flutur a anunțat că oferă distincția „Meritul Bucovinei” primarului Sucevei, Ion Lungu, care a fost luat prin surprindere, el fiind la o mare distanță de scenă.

„Suntem colegi de cursă lungă”, a spus Flutur care a anunțat că oferă distincția Meritul Bucovinei pentru primarul Ion Lungu.

„Împreună am făcut aceste evenimente. Mulțumesc pentru colaborare. Meritul Bucovinei pentru ce faceți pentru promovarea acestui colț minunat de țară”, a spus Flutur.

Primarul Sucevei, luat prin surprindere, a parcurs în viteză și chiar în ușoară alergare distanța până la scenă.

„L-am luat prin suprindere pe domnul primar”, a spus Flutur în timp ce aștepta sosirea primarului pe scenă.

După ce a primit distința, primarul Ion Lungu a recunoscut că a fost o supriză.

„Eu știam că am venit la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” și nu la „Surprize-surprize””, a spus Lungu.

Flutur i-a răspuns repede: „Da, iar eu nu sunt Andreea Marin”.

La deschiderea Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a oferit distincția „Meritul Bucovinei” președintelui Asociației „Produs în Bucovina”, dar și primului președinte al acestei asociații, Alexandru Șcheul, precum și următorului președinte, Cristina Dumitrescu.

Totodată, a primit distincția „Meritul Bucovinei” Ion Baciu, de la Federația producătorilor de produse tradiționale și ecologice.

Aceeași distincție a fost acordată și Asociației de Turism Bucovina, prin Constantin Chetraru și Asociației Meșterilor Populari din Bucovina, prin președintele Constantin Cramariuc.

 


Intră acum și în grupul de