Șeful AJOFM Suceava despre piața muncii din județ: Cele mai multe oferte de angajare sunt pentru persoane calificate. El recomandă recalifcarea și reorientarea profesională ținând cont de posibilitățile de angajare mai rapidă


Intră acum și în grupul de

Directorul executiv al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, Dănuț Burgheaua, a prezentat, vineri, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, o situație a cererii și recomandări pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

El a spus că pentru această bursă s-a reușit contactarea a peste o mie de angajatori și s-au prezentat peste 150. Oferta de muncă a fost  de peste 700 de locuri pentru persoane calificate, 110 pentru cei cu studii superioare și peste 200 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați.

Burgheaua a menționat că la această bursă au venit și absolvenți din alți ani care au putut vedea care este oferta pieței de muncă.

El a explicat că în acest fel persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să se recalifice, să se reorienteze profesional, ținând cont de posibilitățile de angajare mai rapidă pe termen mediu și lung.

Burgheaua a mai spus că în același timp, aceste persoane, au posibilitatea să afle care este avantajul înscrierii la AJOFM pentru că vor afla ofertele puse la dispoziție, prin cursuri gratuite de calificare, de perfecționare, specializare, de inițiere pe care le oferă AJOFM Suceava.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi- 2018

Subiectul Zilei – Bursa locurilor de munca pentru absolventi, editia 2018, la Iulius Mall Suceava, sub coordonarea lui Danut Burgheaua

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 19. Oktober 2018


Intră acum și în grupul de