Fotbal : Giovanni Becali: “Rădoi pleacă doar dacă îmi dau eu cuvântul că nu se accidentează”

Șaga transferului lui Mirel Rădoi continuă și în acest sezon de transferuri, deși șansele acestuia să părăsească Liga lui Mitică se reduce pe zi ce trece. Situație de care este conștient și jucătorul, care recunoaștea că dacă nu pleacă acum, este foarte posibil să își încheie cariera la Steaua.
“E greu să îmi fac eu o evaluare, dar cred că valorez 5-6 milioane de euro. Nea Gigi e un negociator foarte bun. Chiar dacă vrea 7 milioane, el cere 90 și așteaptă să vadă ce fac ceilalți”, declara Mirel Rădoi, la gsptv, referitor la abilitățile de negociator ale nașului său, patronul stelist Gigi Becali.
Pe de altă parte impresarul Giovanni Becali transmite vărului său că cere prea mult pe Rădoi, iar pentru ca acesta să poată pleca ar trebui să mai lase din preț. Chiar și așa însă își exprimă îndoiala în legătură cu posibilitatea unui transfer. Piedici sunt puse de accidentările, care au blocat plecarea fotbalistului.
Singura situație în care Rădoi ar mai putea pleca este ca Giovanni să își dea cuvântul că Rădoi nu se mai accidentează. “Important ca Rădoi să plece! Ori în iarnă ori în vară. Nu cred că Gigi mai poate să ia 5-6 milioane pe el. Dacă Rădoi nu a plecat la 24 de ani, atunci când multe cluburi se interesau de el, acum e mult mai greu. Numai printr-un sacrificiu de-al meu, să garantez eu pentru el că nu se accidentează. Până la urmă aș face și asta… “, a spus Giovanni .