Sens unic instituit pe strada Mircea Damaschin, atenționează viceprimarul Lucian Harșovschi. El spune că lucrările de modernizare a zonei ce include și amenajarea a 61 de locuri de parcare ar urma să fie finalizate în acest an. 16 mașini au fost înlăturate de pe spațiul verde


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, luni, că pe strada Mircea Damaschin s-a instituit sensul unic.

„Chiar dacă lucrările nu sunt finalizate încă și mai trebuie turnat stratul de uzură, pe porțiunea străzii Mircea Damaschin cuprinsă între str. Gheorghe Doja și str. Baladei) a fost instituit sensul unic”, a anunțat viceprimarul.

Noua direcție de mers este prezentată în schițele atașate.

El a arătat că nu este mulțumit de ritmul în care se derulează lucrările și că după discuții cu constructorul a „smuls o promisiune” că va profita de vremea bună și va finaliza lucrarea anul acesta.

Harșovschi a menționat că în final vor fi trotuare reabilitate, o nouă cale de rulare, sens unic și, bineînțeles 61 de locuri de parcare.

„Odată cu noua amenajare, 16 mașini au fost înlăturate de pe spațiul verde, care va fi refăcut prin plantare de copaci și regazonare”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de