Apa din canalele din Câmpulung a dat pe afară din cauza zăpezii


Intră acum și în grupul de

Ninsorile abundente înregistrate în zilele de Crăciun au dus la înfundarea canalelor de scurgere din municipiul Câmpulung Moldovenesc. În cea de-a treia zi de Crăciun, la ora 00:07 s-a anunțat că apa a ajuns într-o gospodărie. Astfel, Detașamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Comitetul Local pentru Situații de Urgență Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu o autospecială pentru evacuarea apei dintr-o locuință particulară, aparținând Adrianei C., din municipiul Câmpulung Moldovenesc, str. Ciprian Porumbescu, nr.13. La fața locului au fost și reprezentanți ai S.C. ACET Câmpulung Moldovenesc și S.C. Maghebo S.R.L.

La sosirea gărzii de intervenție s-a constatat că rețeaua de canalizare a orașului s-a colmatat din cauza căderilor abundente de zăpadă, ieșind prin gurile de canalizare, inundându-se o locuință particulară și străzile Hălăuceanu, Ion Creangă și Cobilenschi.

Echipajul a trecut la evacuarea apei din locuință cu mijloacele de primă intervenție (ejector de ape mici) și la decolmatarea gurilor de canal. S-a evacuat apa din baia locuinței pe o suprafață de aproximativ 25 mp. Misiunea s-a încheiat cu succes la ora 01.03.


Intră acum și în grupul de