Pieton băut, accidentat de un șofer iresponsabil

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care se deplasa pe marginea unui drum din interiorul comunei sucevene Cirpian Porumbescu, a fost accidentat de un autoturism al cărui șofer a părăsit locul faptei.  Conform biroului de presă al IPJ Suceava, duminică la miezul nopții, pe DJ 178 în interiorul comunei Ciprian Porumbescu, numitul L. GHEORGHE, localnic, a fost surprins și accidentat în timp ce se deplasa pe marginea drumului, de un autoturism marca „Dacia” a cărui șofer și-a continuat deplasarea, fără a observa numărul de înmatriculare complet.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a susnumitului, care a refuzat să se prezinte la spital pentru îngrijiri.

Conducătorul auto a fost identificat ulterior în persoana numitului A. IONUȚ de 20 ani din comuna Păltinoasa, care a condus autoturismul marca „Dacia”. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cazul pietonului, rezultatul a fost de 0,46 mg/l, autoturismul urmând a fi supus unei examinări din punct de vedere tehnic.