Pieton băut, accidentat de un șofer iresponsabil


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care se deplasa pe marginea unui drum din interiorul comunei sucevene Cirpian Porumbescu, a fost accidentat de un autoturism al cărui șofer a părăsit locul faptei.  Conform biroului de presă al IPJ Suceava, duminică la miezul nopții, pe DJ 178 în interiorul comunei Ciprian Porumbescu, numitul L. GHEORGHE, localnic, a fost surprins și accidentat în timp ce se deplasa pe marginea drumului, de un autoturism marca „Dacia” a cărui șofer și-a continuat deplasarea, fără a observa numărul de înmatriculare complet.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a susnumitului, care a refuzat să se prezinte la spital pentru îngrijiri.

Conducătorul auto a fost identificat ulterior în persoana numitului A. IONUȚ de 20 ani din comuna Păltinoasa, care a condus autoturismul marca „Dacia”. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cazul pietonului, rezultatul a fost de 0,46 mg/l, autoturismul urmând a fi supus unei examinări din punct de vedere tehnic.

 


Intră acum și în grupul de