Prefectura Suceava și instituțiile descentralizate din județ, distinse cu „Meritul Bucovinei” de Gheorghe Flutur: Parcă prea învrăjbiți ne prinde acest An Centenar. Măcar noi, la Suceava, am simțit că am fost uniți și vreau să rămânem uniți pentru interesele județului, pentru Bucovina


Intră acum și în grupul de

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a înmânat, luni, Prefecturii Suceava, șefilor instituțiilor descentralizate din județ, mai multor primari și instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Suceava, distincția „Meritul Bucovinei”.

 

Flutur a spus că în Anul Centenar speră să existe un mesaj de unitate pentru că are sentimentul că e prea multă vrajbă.

„Prea învrăjbiți ne prinde acest centenar pe toți”, a spus Flutur care a arătat că ar fi trebuit să existe în țară o altfel de atmosferă într-o perioadă în care se vorbește de unitate.

„Măcar noi, aici, la Suceava, și trebuie să mulțumesc tuturor instituțiilor că ați dat dovadă de un spirit civilizat, cumpătat, echilibrat, democratic. Așa am simțit că am fost uniți și vreau să rămânem uniți pentru interesele județului Suceava, pentru Bucovina”, a spus Flutur.

El a arătat că oricâte puncte ar aduce o luare de poziție care ar place cuiva, trebuie înainte să fie analizat dacă aceasta face bine zonei pe care o reprezintă.

„Asta trebuie să ne domine, nu numai în anul centenar: înțelepciune, echilibru, cumpătare și să fim mai uniți”, a conchis Gheorghe Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de