Bianca Varvara și Vlad Stratilă- Miss și Mister Boboc ai Balului bobocilor de poveste de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Bianca Varvara și Vlad Stratilă au fost desemnați, vineri, Miss și Mister Boboc la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit responsabilului de informare și relații publice al colegiului, Georgiana Lupu, zece perechi de adolescenți, proaspăt intrați pe băncile colegiului, au susținut probe de talent, dans și actorie în cadrul acestui eveniment.

Tema balului a fost inspirată din povești, iar participanții au interpretat scenete de teatru din Frumoasa din pădurea adormită, Alba ca zăpada, Rapunzel, Aladin, Frumoasa și Bestia, Harry Potter, Robin Hood.

La Balul Bobocilor de la colegiul câmpulungean au fost invitați artistul de stand-up comedy Gabriel Gherghe, magicianul Mirel Ichim și cântărețul Sonny Flame.

Organizatorii, ca de obicei, elevi de clasa a XII-a au încercat să îi pună în dificultate pe participanți, prin diferite probe. Bianca Varvara și Vlad Stratilă au fost câștigătorii titlului de Miss și Mister. Cei doi ștefaniști au interpretat o secvență din „Laboratorul lui Dexter” și au impresionat juriul cu prestația de la proba de talent și foto mimă.

Pentru Mister Boboc, Vlad Strătilă, evenimentul a fost o experiență de neuitat în care apreciază susținerea permanentă a organizatorilor, iar Bianca, deținătoarea titlului de Miss Boboc a afirmat că pentru ea, balul bobocilor, nu a fost doar o experiență ci un întreg val de sentimente și trăiri: a plâns, a râs și a pus suflet în fiecare repetiție de dinaintea spectacolului.

Tinerii organizatori din acest an au avut misiunea de a-i instrui pe cei 20 de participanți, care au demonstrat pe parcursul probelor seriozitatea cu care au tratat acest concurs.

Eleva  plutonier major Marilena Zuzeac a mărturisit că „Balul de Poveste” a marcat-o într-un mod plăcut.

„A fost vorba de ore întregi de repetiții și multă muncă pentru a realiza decorul de poveste. Fiecare acțiune întreprinsă a fost atent calculată și supravegheată, micile detalii pe care nu le-am omis au făcut diferența dintre un bal obișnuit și unul de poveste. Dincolo de partea organizatorică a evenimentului, atmosfera din seara balului m-a surprins plăcut.  Să văd o sală întreagă de spectatori care se amuză la fiecare scenetă a participanților și se distrează la spectacolele artiștilor invitați m-a făcut să mă emoționez. Am primit feedback-uri pozitive din partea cadrelor didactice, părinților și a invitaților și pot spune că am fost privilegiată să fac parte din „Balul de Poveste” al Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”, a spus Zuzeac.(N.B.)

Foto: Miruna Modiga


Intră acum și în grupul de