Persoană intoxicată cu fum, în timp ce încerca să stingă un incendiu la Sadova


Intră acum și în grupul de

Intenționând să stingă incendiul izbucnit în podul casei, o persoană a fost găsită de pompieri intoxicată cu fum. La ora 09:55, în prima zi a Anului Nou a fost anunțat un incendiu la gospodăria lui Dumitru L., din localitatea Sadova, la fața locului plecând imediat o autospecială a Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc pentru a localiza și stinge incendiul.

Când mașina pompierilor câmpulungeni a ajuns la fața locului incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, cu pericol de extindere la întreaga gospodărie. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava a fost găsită o persoană, O. A., în vârstă de 27 de ani, care s-a intoxicat cu monoxid de carbon în timp ce încerca să stingă incendiul. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite de către o ambulanță.

Flăcările au fost stinse la ora 11.30, dar au ars în incendiu astereala din lemn a acoperișului din tablă pe o suprafață de 30 mp și 10 mp perete din lemn, și s-au degradat pereții interiori și tavanul la patru camere de locuit. Pagunele au fost estimate la 4.5000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza coșului de evacuare a fumului neprotejat termic față de materialele combustibile. Pompierii au salvat atât persoana intoxicată cu fum o persoană cât și gospodăria, în valoare de cca 100.000 lei.


Intră acum și în grupul de