Salvați de pompieri în timp ce dormeau la etajul unei firme aflate în flăcări


Intră acum și în grupul de

Două persoane ce dormeau la etajul unei societăți fălticenene, care a luat foc cu o seară înaintea Revelionului, au fost salvate de pompieri. Prin serviciul 112 incendiul a fost anunțat pe 30 decembrie, la ora 22:34, locația fiind o societate comercială, din municipiul Fălticeni, str. Halei nr.5. La fața locului au plecat urgent trei autospeciale și un echipaj SIAMUD ale Detașamentului de Pompieri Fălticeni pentru localizarea și stingerea focului.

Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, când echipajele au ajuns la sediul firmei, ardeau deșeuri din carton aflate într-o magazie de tablă lipită de clădirea societății, existând pericolul de propagare la întreaga construcție. Imediat a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică și gaze naturale și apoi s-a trecut la protejarea clădirii cu perdea de apă și lichidarea incendiului. Pompierii au salvat două persoane care dormeau la etajul clădirii societății.

Focul a fost stins la ora 23.25. În incendiu au ars deșeuri ambalaj de carton depozitate în magazia metalică pe o suprafață de aproximativ 35 mp și s-au degradat produse alimentare și nealimentare, pagubele fiind estimate la 2.000 lei.

Primele cercetări au evidențiat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către un conductor electric defect. Pompierii au salvat clădirea societății și bunurile aflate în aceasta, în valoare de cca 400.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de