Un copil din Păltinoasa a dat foc unui stog de fân în seara de Revelion


Intră acum și în grupul de

Preocupați de treburile gospodărești și de primirea urătorilor, o familie din Păltinoasa a lăsat nesupravegheat un copil, care s-a jucat cu focul și a incendiat un stog de fân. Alarma s-a dat în seara zilei de 31 decembrie, la ora 22:09, astfel că Garda de Intervenție Gura Humorului împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Păltinoasa au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la gospodăria Cristinei V., din localitatea Păltinoasa.

Odată ajunși la gospodăria femeii ,pompierii au constatat că ardea un stog de fân, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat în câteva zeci de minute, mai exact la ora 22.56, fiind distruse doar cca 2 tone de fân, pagubele fiind estimate de proprietară la 500 lei.

S-a trecut la cercetarea cauzei de incendiu și s-a constatat că flăcările au fost declanșate din cauza jocului cu focul a unui copil,  C. A., în vârstă de 6 ani, lăsat nesupravegheat. Pompierii au salvat gospodăria, în valoare de cca 30.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de