Şase elevi suceveni au obţinut premiul I la cea de a XV-a ediţie a Concursului Județean de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”, organizat la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Şase elevi suceveni au obţinut premiul I la cea de a XV-a ediţie a Concursului Județean de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”, care a fost organizat în perioada 2-4 noiembrie, la Şcoala Gimnazială nr. 1 Gura Humorului.

Potrivit ISJ Suceava, concursul a fost organizat în colaborare cu ISJ Suceava, Societatea de Ştiințe Matematice – filiala Suceava, Facultatea de Fizică și Matematică din Tiraspol-Chișinău, Facultatea de Informatică Iași, C.C.D. Suceava și Primăria Gura Humorului.  Sursa citată a precizat că la concurs au participat 287 de elevi din 38 de școli din județele Suceava, Neamț, Bacău, Iași, Vaslui, precum și elevi din Republica Moldova, de la  Liceul de Informatică “Orizont” Chișinău, iar în urma rezultatelor obținute de elevi, au fost  acordate 28 de premii (8 premii I, 10 premii II și 11 premii III),  concurenții suceveni obţinând  6 premii I, 6 premii II şi 5 premii III.

Organizatorii concursului au fost  prof. Munteanu Eugen și prof. Ispășoiu Dorel de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.

Şase elevi din judeţul Suceava au obţinut premiul I, respectiv  Niculiţă Eduard, din clasa a III-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei, îndrumat de prof. Afloarei Viorica, elevul Brădăţan Mihnea, din clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială „Teodor Balan” Gura Humorului, îndrumat de prof. Cotoară Catrina, elevul Hăidoaie Ioan Casian, din clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, îndrumat de prof. Preda Monica Simona, elevul Poinaru Rareş Aurel, din clasa a V-a, de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, îndrumat de prof. Petraşciuc Veronica, elevul Burcă Paul, din clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, îndrumat de prof. Gătej Antoneta şi eleva Popa Maria, din clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei, îndrumată de prof.  Nisioi Silvica.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de