Un preot din Mitocu Dragomirnei a fost reținut pentru omor din culpă. El a condus băut și a acroșat cu mașina două femei din care una a murit


Intră acum și în grupul de

Un preot din Mitocu Dragomirnei a fost reținut în noaptea de marți spre miercuri și este  cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce, fiind băut, a condus marți seara mașina și a lovit două femei care circulau pe marginea drumului din care una a murit, iar cealaltă a fost rănită.

 

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, marți seara, în jurul orei 18.53, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208D, din comuna Mitocu Dragomirnei, un bărbat de 37 de ani din comuna Zvoriștea, a surprins și accidentat două femei de 40 și 59 de ani, ambele din localitate, care se deplasau în calitate de pietoni în același sens de mers, după care, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Din accident a rezultat decesul femeii de 40 de ani și rănirea ușoară a celeilalte femei care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Preotul care a părăsit locul accidentului a fost găsit de poliție acasă, iar mașina care avea avarii era în curte.

Preotul avea o alcoolemie de 0,88 în aerul expirat.

Preotul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de