O femeie și un copil, spulberați de o mașină pe trecerea pentru pietoni din apropierea Palatului de Justiție din Suceava


Intră acum și în grupul de

UPDATE

Irina Airinei, femeia rănită grav în accident a fost declarată decedată după ce manevrele de resuscitare au rămas fără răspuns. Copilul este și el în stare gravă.

……………………………………….

O mamă și copilul ei au fost spulberați pe trecrea pentru pietoni din apropierea Palatului de Justiție din Suceava de un șofer care a condus cu viteză mașina pe bulevardul principal al municipiului.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a declarat că un  șofer care conducea cu viteză o mașină Audi A 8  a lovit o mamă și un copil care traversau strada pe trecerea pentru pietoni din zona Palatului de Justiție.

El a explicat că mama și cu fiica ei s-au angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni de la Palatul de Justiție, iar un tânăr de 26 de ani, din Mitocu Dragomirnei, care conducea un Audi A8 dinspre Primărie spre centru a intrat în cei doi pietoni.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Mama grav rănită este angajat în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava și i se fac manevre de resuscitare, iar copilul în vârstă de un an și jumătate a fost la rândul său rănit grav.

Șoferul a fost preluat în custodia Poliției Suceava și dus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de probe biologice.

Șoferul, în vârstă de 26 de ani, din Mitocu Dragomirnei a fost testat cu alcootestul, iar rezultatul a fost negativ.

Traficul rutier în municipiu a fost afectat din cauza acestui accident, iar Poliția locală Suceava a acționat pentru dirijarea traficului.

 


Intră acum și în grupul de