Tânărul care a provocat accidentul în care a murit maiorul de jandarmi Irina Airinei, iar fetița acesteia a fost grav rănită a fost arestat preventiv 30 de zile


Intră acum și în grupul de

Tânărul de 26 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei care a provocat accidentul în care maiorul de jandarmi Irina Airinei a murit, iar fiica ei a fost grav rănită, a fost arestat preventiv de Judecătoria Suceava pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Potrivit cercetărilor Poliției, miercuri, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, tânărul  de 26 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei, a surprins şi accidentat o localnică de 40 de ani, angajată în traversarea regulamentară a părţii carosabile pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător și care împingea un cărucior în care se afla o minoră de 18 luni.

În urma accidentului a rezultat decesul femeii și rănirea gravă a minorei.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „uciderea din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, conducătorul auto fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, iar propunerea procurorilor de arestare preventivă a fost însușită de instanța de judecată, acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.(N.B.)


Intră acum și în grupul de