Pomul de Crăciun a fost instalat în centrul Sucevei. Marian Andronache: Are 14 metri înălțime, provine din zona Pojorâta și va fi ornat cu peste 70.000 de luminițe


Intră acum și în grupul de

Pomul de Crăciun a fost adus vineri seara în municipiul Suceava și a fost montat în centrul orașului urmând să fie ornat cu peste șapte kilometri de instalație luminoasă.

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, a declarat pentru News Bucovina că Pomul de Crăciun este un molid recoltat de pe raza Ocolului Silvic Pojorâta și că mulțumește Direcției Silvice Suceava care și în acest an a asigurat pomii de Crăciun în municipiul Suceava.

El a spus că acesta are o înălțime de 14 metri și că urmează să fie ornat.

Potrivit viceprimarului, instalația luminoasă nouă pentru Pomul de Crăciun are o lungime de peste șapte kilometri și un număr de 70.850 de beculețe care vor fi pe fiecare crenguță a pomului.

„Instalația are 70.850 de beculețe care se montează pe fiecare crenguță. Sunt becuri albe, cu lumină rece sau caldă, cu jocuri de lumini”, a declarat Marian Andronache.

Pomul de Crăciun va fi inaugurat în seara de 28 noiembrie când se serbează și împlinirea a o sută de ani de la Unirea Bucovinei cu Țara. (T.B.)

 


Intră acum și în grupul de