Trei persoane, între care un copil, rănite într-un accident produs pe strada Aurel Vlaicu în urma impactului dintre un autoturism și un utilaj de deszăpezire

Trei persoane, între care un copil, au fost rănite, vineri seara, în urma impactului între un autoturism și un utilaj de deszăpezire, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Suceava după ce șoferul utilajului nu a acordat prioritate unui autoturism în interesecție.

Potrivit ISU Suceava cele trei persoane, doi adulți și un minor, necesită îngrijiri medicale și sunt transportate la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale și tratament de specialitate.

 

În zonă a intervenit modulul SMURD, cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța B2, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu,  șoferul unui utilaj de deszăpezire, o sărăriță, nu a acordat prioritate într-o intersecție unui autoturism condus de o femeie.

În autoturism se mai afla un bărbat și un copil. În urma impactului toți cei trei au suferit leziuni, femeia fiind în stare mai gravă, dar în afara oricărui pericol, precizează sursa citată.

Șoferul sărăriței a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

De asemenea, în autoturism se mai afla și o femeie mai în vârstă pe care familia o preluase din zona Gării Ițcani și care a suferit leziuni ușoare, a fost transportată ulterior la spital.

În acest caz șoferul utilajului este cercetat penal  pentru vătămare corporală din culpă.

În Suceava a început să ningă ușor cu câteva zeci de minute înaintea producerii incidentului.(N.B.)