Două tinere au suferit arsuri la mâini, picioare și față într-un incendiu care a afectat camera centralei termice a unei locuințe din Moara


Intră acum și în grupul de

Două tinere în vârstă de 20 și 28 de ani au suferit arsuri în urma unui incendiu produs în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o gospodările din Moara din cauza modului în care au încercat să aprindă focul în centrală.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Moara.

La sosirea echipajelor, ardeau materiale combustibile din camera centralei termice, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Sursa citată arată că două femei, de 20 și 28 de ani, au suferit arsuri la mâini și picioare, iar una dintre ele (cea de 28 de ani) și la nivelul feței.

Pompierii paramedici le-au acordat primul ajutor medical și le-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

În incendiu au ars mase plastice, peleți, o motocoasă și izolația boilerului. S-a degradat echipamentul electric al centralei termice.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza modului greșit de aprindere a focului în centrală (cu benzină).

Pompierii au lichiat incendiul în circa o oră de intervenție și au salvat casa de locuit.(N.B.)


Intră acum și în grupul de