Fenechiu amână deznodământul alegerilor în PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

 Liderul județean interimar al PNL Suceava, deputatul de Iași Relu Fenechiu, nu intenționează să pună capăt stării de interimat din organizația suceveană. El a anunțat joi, la Suceava, înaintea ședinței, desfășurate cu ușile închise, a Biroului Permanent Județean, că nu se va ține cont în perioada următoare de „nemulțumirea unei persoane sau a alteia din Birou” și că a venit pentru a lua contact cu noile realități politice ale anului în județ.

 Fenechiu a lăsat însă să se înțeleagă faptul că există o serie de nemulțumiri la Suceava, mai ales legate de rezultatele alegerilor, care nu au fost nici pe departe la nivelul la care se așteptau liderii centrali ai PNL. „Nu se va pune problema alegerilor pornind de la o persoană mulțumită sau nemulțumită de la Suceava ci vor fi alegeri când toți cei de aici vom considera că e normal ca acestea să se facă”, a spus destul de răspicat deputatul de Iași. El a explicat că despre alegeri la Suceava se va putea pune problema doar atunci când „filiala are forța de a face alegeri, ale căror rezultate să dureze măcar 4 ani”. „În politică foarte mulți vor. Dar de la voință și până la putință e diferență foarte mare”, a conchis  Fenechiu.

 Liderul interimar al PNL era așteptat joi cu destul de mare interes la Suceava, cel puțin de o parte importantă a Biroului Județean, care, susțin surse din PNL, doresc alegeri cât mai repede. Întâlnirea de joi a reunit la aceeași masă pe cei care au candidat pentru alegerile uninominale, o serie de primari de municipii și orașe și pe doi dintre cei trei parlamentari ai partidului, Mircea Irimescu și Tiberiu Prodan.


Intră acum și în grupul de