Diplome și medalii „Centenarul Unirii Bucovinei cu Țara”, oferite de primarul Ion Lungu în cadrul unei ședințe festive


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a oferit, luni, în cadrul unei ședințe festive ce a avut loc la Primărie, peste 200 de diplome și medalii „Centenarul Unirii Bucovinei cu Țara”. De asemenea, universitarul Florin Pintescu a făcut o scurtă prezentare a evenimentelor de acum o sută de ani.

Diplomele și medaliile au fost oferite atât reprezentanților autorităților locale și județene, cât și parlamentarilor, directorilor de instituții, societăți, asociații, medici, oameni de afaceri.

Astfel, printre cei care au primit aceste distincții s-au aflat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul Mirela Elena Adomnicăi, subprefectul Silvia Boliacu, rectorul Universității „Ștefan cel Mare”, Valentin Popa, directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, directorul Teatrului Municipal „Matei Vișniec”, Carmen Veronica Steiciuc, dar și viceprimarii municipiului Suceava, consilierii locali și județeni, primari ai județului, directori de școli și grădinițe din oraș.

De asemenea, în cadrul ședinței festive, primarul Ion Lungu a acordat două titluri de „Cetățean de Onoare”. Acestea au fost oferite profesoarei Rodica Alexandru și instrumentistului Leonard Zamă. (M.T.)


Intră acum și în grupul de