O familie din Lămășeni a rămas fără acoperiș deasupra capului


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit la o gospodărie din zona Fălticeni-ului, la Lămășeni a lăsat o familie fără acoperiș deasupra capului. Astfel, Detașamentul de Pompieri Fălticeni a intervenit cu două autospeciale , sâmbătă dimineață, după anunțarea incendiului, la ora 10.22, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Grigore T., din localitatea Lămășeni, comuna Rădășeni.

La sosirea gărzii de intervenție ardea acoperișul casei de locuit și al bucătăriei, existând pericolul de propagare la întreaga locuință, adăpostul de animale și o magazie.

Flăcările au fost stinse la ora 12.00, dar au ars acoperișul casei de locuit și al bucătăriei, construit din lemn cu învelitoare din șindrilă, pe o suprafață de 180 mp. S-a degradat și tavanul din lemn al clădirii pe o suprafață de 10 mp, pagubele fiind estimate la aproximativ 30.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza coșului de evacuare a fumului neprotejat termic față de materialele combustibile.

Pompierii au salvat locuința și anexele în valoare de cca. 40.000 lei.


Intră acum și în grupul de