Femeia suspectată că și-a ucis bebelușul de trei luni, cercetată după gratii


Intră acum și în grupul de

Un bebeluș de numai trei luni de zile , din județul Suceava, a fost ucis chiar de propria mamă . Micuțul a ajuns la spitalul județean sucevean cu capul zdrobit pentru că plângea prea tare, și din păcate nimeni nu l-a mai putut salva. Mama  adusă la parchet a spus sâmbătă anchetatorilor :„ Nu domnule, nu l-am omorât a fost un accident, l-am scăpat de pe picioare”. Mama în vârstă de 36 de ani este cunoscută prin sat ca o mare amatoare de băuturi alcoolice. Și în noaptea crimei femeia a consumat alcool. Ba mai mult s-a certat și cu concubinul care a plecat de acasă să doarmă în altă parte.

După ceartă femeia s-a întins în pat alături de cel mai mic dintre copii.

Pentru că plângea, femeia a țipat la el să tacă, speriat micuțul a început să plângă și mai tare. Acest lucru a enervat-o la culme pe femeie. Într-un exces de furie se pare că aceasta l-a lovit pe băiețel cu capul de perete până când bebelușul a tăcut. Când și-a dat seama de ce a făcut femeia a sunat la ambulanță dar totul a fost în zadar. 

„Am fost sesizați de spitalul din Vatra Dornei că un copilaș de aproape 3 luni a fost adus mort cu leziuni la cap. Din primele cercetări s-a stabilit ca vinovată de producerea accidentului este mama bebelușului” a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul de poliție Gabriel Panțîru.  

Luată la întrebări de procurori mama copilașului a negat complet că l-ar fi lovit pe micuț. Mai mult, totul este pus pe seama unui simplu accident casnic. 

Întrebată la Parchet, dacă a băut femeia a răspuns: „Nu domnule, doar două pahare de votcă și două de bere”. 

În momentul de față femeia este cercetată de procurorii suceveni în stare de arest pentru omor, iar dacă va fi găsită vinovată femeia riscă între 15 și 25 de ani de închisoare.


Intră acum și în grupul de