Încasări peste așteptări în perioada sărbătorilor în stațiuni


Intră acum și în grupul de

În plină criză economică, în pofida tuturor previziunilor pesimiste pentru anul 2009, privind creșterea prețurilor și posibile disponibilizări, românii nu se uită la bani. Drept dovadă, sărbătorile de iarnă, abia încheiate, au fost mană cerească pentru hotelierii și proprietarii de pensiuni din toată țara. Mai căutat a fost, într-adevăr, muntele, dar și Marea Neagră are admiratorii ei, indiferent de sezon.

Deși sezonul de iarnă nu s-a încheiat încă, hotelierii de la munte pot spune deja că încasările sunt cu mult peste cele din aceeași perioadă a anului trecut. S-au făcut rezervări încă din toamnă, așa că de Crăciun și Revelion, hotelurile și pensiunile au fost ocupate la capacitate maximă.

Nu numai hotelierii au avut de câștigat. De la an la an, tot mai mulți oameni sunt atrași de practicarea schiului, așa că centrele de închiriere pentru echipamente abia au făcut față cererii. Și școlile de schi au fost foarte căutate. Turiștii nu se mai mulțumesc cu privitul și tot mai mulți dintre ei vor să învețe să schieze.

În perioada sărbătorilor de iarnă, nici litoralul nu a dus lipsă de turiști. Pachetele turistice pentru sărbătorile de iarnă au inclus, gratuit, acces la sala de fitness, saună sau masaj. Peste 3.000 de turiști au petrecut Crăciunul și Revelionul la malul mării.


Intră acum și în grupul de