Millennium Bank a deschis prima sucursală din Suceava


Intră acum și în grupul de

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, a inaugurat luni prima sucursală din Suceava. Noua unitate, destinată atât persoanelor fizice, cât și companiilor, situată în str. Vasile Alecsandri, nr. 6, bl. 2. Suceava, este al șaisprezecelea oraș în care Millennium Bank este prezentă, sucursala deschisă luni făcând parte din totalul de 66 de unități ale băncii.

„Extinderea rețelei Millennium Bank în orașele cu peste 100.000 de locuitori este unul dintre principalele obiective din strategia de dezvoltare a băncii”, a declarat Dan Sandu, Director General Adjunct al Millennium Bank România, prezent la inaugurarea de la Suceava. „Pentru a susține dezvoltarea rețelei de unități bancare, echipa Millennium Bank a crescut în anul 2008 până la aproximativ 700 de angajați”, a adăugat Dan Sandu.

Millennium Bank urmează să mai deschidă, în prima parte a anului 2009, alte unități în orașele Baia Mare, București, Craiova, Iași, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Sibiu. Rețeaua băncii este formată din Credit Centers – unități dedicate exclusiv persoanelor fizice – și Financial Centers – unități dedicate atât persoanelor fizice, cât și companiilor.
Lansată în România în urmă cu un an, Millennium Bank are sucursale în Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Timișoara, Târgu-Mureș și, acum, în Suceava.

 


Intră acum și în grupul de