Temperaturile au coborât sub – 20 de grade Celsius în județul Suceava. S-au înregistrat-21 de grade Celsius la Poiana Stampei, -19 grade Celsius la Rădăuți și -16 grade Celsius la Suceava. Vremea se menține foarte rece

Cea mai mică temperatură din județul Suceava a fost înregistrată în noaptea de vineri spre sâmbătă la Poiana Stampei unde s-au înregistrat -21,2 grade Celsius.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie în același interval de timp, la Suceava cea mai mică temperatură a fost de -15,6 grade Celsius, iar la Rădăuți -19,2 grade Celsius.

La ora 8:00 dimineața, temperatura aerului era de -21 grade Celsius la Poiana Stampei, de -19 grade Celsius la Rădăuți și – 16 grade Celsius la Suceava.

La aceeași oră, temperatura resimțită în județul Suceava era de -22 de grade Celsius la Poiana Stampei, de -16 grade Celsius la Suceava și de -19 grade Celsius la Rădăuți.

Stratul de zăpadă măsura sâmbătă dimineața 20 de centimetri la Suceava și 15 centimetri la Rădăuți.

 

ANM arată că până duminică dimineața temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea și dimineața va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în nordul,nord-estul și centrul țării, local în sud și est și izolat în rest.(N.B.)