Se plimba prin Vicov cu mașina, deși nu avea permis


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat marți, în trafic un tânăr din localitatea Vicovu de Jos, în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism, fără a deține permis de conducere. Potrivit ofițerului relații publice din cadrul IJPF Suceava, subcomisar Ilie Poroch-Serițan, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vicov au executat o misiune specifică pe comunicația DJ 209G, astfel au oprit în trafic un autoturism marca „Ford Probe”, condus de T. Lucian, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în localitatea Vicovu de Jos, județul Suceava.

La controlul efectuat de polițiștii de frontieră, tânărul a prezentat documentele personale de identitate precum și documentele autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere. Fiind invitat la sediul sectorului în vederea cercetărilor, acesta a declarat verbal și în scris că nu posedă permis de conducere, deoarece  nu a susținut examen în vederea obținerii acestui document.    

Tânărului i-au fost întocmite actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere, dosarul fiind trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea atribuirii numărului unic.
 
 
 
                                                                                       
 


Intră acum și în grupul de