Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, de Ziua Națională: Mi-aș dori ca fiecare dintre dumneavoastră să fie pătruns de un fior al sentimentului patriotic, iar stegulețul pe care îl aveți în mână să îl duceți acasă și să îl așezați la loc de cinste


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a transmis, sâmbătă, de Ziua Națională a României un mesaj de încredere pentru un viitor și și-a exprimat speranța ca fiecare sucevean să fie pătruns de fiorul sentimentului patriotic.

În cadrul ceremonialului militar de sâmbătă desfășurat în zona Palatului Administrativ din Suceava prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a transmis mesajul premierului Viorica Dăncilă, dar a transmis și mesajul ei.

Ea a arătat că acum românii sunt pe un prag și că vor păși spre viitorul centenar.

„Întregul an 2018 a fost presărat cu numeroase evenimente pe care autoritățile locale, instituțiile publice le-au organizat și dăruit Centenarului Marii Uniri”, a spus prefectul.

Ea a arătat că manifestările culminează la 1 decembrie cu această paradă militară care anul acesta are o semnificație aparte, respectiv 100 de ani de când România este reîntregită.

„Poate mai mult ca oricând mi-aș dori ca fiecare dintre dumneavoastră să fie pătruns de un fior al sentimentului patriotic, iar stegulețul pe care văd că îl aveți în mâini să îl duceți acasă și să îl așezați în casa dumneavoastră la loc de cinste astăzi de Ziua României”, a transmis Adomnicăi.

Numeroși suceveni au asistat, sâmbătă, la parada militară organizată în zona Palatului Administrativ din municipiul  Suceava, între participanți fiind prezenți reprezentanți ai administrației publice locale, centrale și parlamentari.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de