Aihan Omer: “Ordinea jocurilor din grupa A a Mondialului din Croația nu avantajează naționala României”


Intră acum și în grupul de

“Ordinea jocurilor din grupa A a Mondialului din Croația nu avantajează naționala României”, spune antrenorul Aihan Omer, care ar fi dorit să dispute ceva mai târziu meciurile cu favoritele seriei.
Părerile sunt însă împărțite, veteranul Sandu Iacob nu e deranjat de faptul că România va debuta împotriva campioanei olimpice. În cadrul Campionatului Mondial, România va debuta sâmbătă seara contra Franței, actuala campioană olimpică. Urmează apoi, în data de 18 ianuarie, un alt meci foarte greu, în compania echipei Ungariei.

Ulterior, tricolorii vor juca meciurile considerate teoretic ceva mai ușoare, cu Argentina, Australia și Slovacia.
Prezent la conferința de presă susținută miercuri la Reșița, înaintea plecării spre Croația, vicepreședintele Federației Române de Handbal, Petru Paleu, a subliniat că are încredere deplină în actualul selecționer și a confirmat încă o dată relația specială pe care o are cu Aihan Omer. “`Sunt lângă echipa națională, în primul rând pentru că antrenor este Aihan Omer, și nu Vasile Stângă.

L-am susținut pe Aihan Omer, pentru că am crezut că el este antrenorul care poate duce naționala acolo unde ne-am dorit atâta amar de timp. Am fost doar aproape de acel moment, în ultimii 14 ani. Legat de meciurile cu Franța și Ungaria, vor fi două meciuri grele, dar sperăm să facem față și să fim cu capul limpede în momentele cheie”, a subliniat Petru Paleu.

 


Intră acum și în grupul de