Fotbal : Sucevenii au trecut la două ședințe de pregătire pe zi


Intră acum și în grupul de

După ce în primele trei zile de la reunire au efectuat câte un antrenament pe zi, ieri, fotbaliștii Cetății au avut programate două ședințe de pregătire. Dimineață, antrementul a fost strict fizic, galben-albaștrii îmbinând seriile de alergare cu exercițiile de orientare și perspicacitate iar după-amiază, Celpan și compania au intrat în sala de forță.

Leuciuc și Lungu, noutățile antrenamentului de ieri

La ședința de pregătire de ieri a participat și Vlad Leuciuc. Fundașul dreapta, care a terminat junioratul vara trecută a mai evoluat la Cetatea în sezonul 2007-2008 iar în toamnă a prins sporadic prima echipă a Rapidului din Ițcani.
În afara acestuia o altă noutate din lotul Cetății este un tânăr jucător din Marginea, Florin Lungu, care în vară a terminat Liceul Sportiv la Bacău. În privința acestuia oficialii suceveni sunt sceptici, șansele lui de a merge cu echipa în cantonamentul de la Vatra Dornei fiind foarte mici.

Fuziunea dintre Știința și FCM  nu s-a mai realizat

În altă ordine de idei, conducerea Cetății și-a exprimat dezamăgirea față de eșecul fuziunii dintre cele două echipe ale Bacăului, FCM și Știința. În cazul în care „tranzacția” s-ar fi realizat, misiunea galben-albaștrilor de a evita retrogradarea ar fi fost mai ușoară. Astfel, în Seria I a Ligii a II-a rămân 16 echipe, la fel ca la încheierea turului de campionat.

FC Botoșani continuă să-și manifeste interesul pentru Colban

Instalat de trei zile în funcția de antrenor al FC Botoșani, ex-băcăuanul Cristi Popovici și-a stabilit lista de cumpărături. Astfel,  pe lângă Bogdan Straton, jucător aflat în atenția Cetății, „Uhrin de Botoșani” și l-ar dori și pe Vespazian Colban. „Suferim la capitolul atacanți, unde îi avem doar pe Ghiceanu și Caragea” a spus pentru botosaneni.ro, noul tehnician al rivalilor, care a dezvăluit și sistemul de joc din retur: 4-1-3-2. Ieri, atacantul botoșănean a participat alături de colegii săi la antrenamente conducând plutonul „veteranilor” la alergare. Mai mult, Colban a infirmat faptul că ar fi fost contactat de vreun oficial botoșănean.
 


Intră acum și în grupul de