Traficul rutier pe DN 17 și pe calea ferată a fost reluat în zona Gura Humorului-Frasin după ce a fost oprit aproape cinci ore din cauza unei autocisterne ce a rămas imobilizată având scurgeri de GPL


Intră acum și în grupul de

Traficul rutier pe DN 17 și pe calea ferată a fost reluat la ora 15:00 în zona Gura Humorului-Frasin după ce a fost oprit timp de aproape cinci ore, anunțat ISU Suceava care menționează că pericolul a fost îndepărtat.

La ora 10:02, ISU Suceava a fost anunțat că o autocisternă cu GPL are scurgeri de gaz după o defecțiune tehnică.

Astfel, autocisterna a rămas imobilizată pe DN 17 între Gura Humorului și Frasin după ce a încercat să intre în parcarea unei pensiuni și, în balans, generat de diferența de nivel între șosea și paracre, a lovit  ștuț-ul de alimentare care s-a defectat și scăpa gaz.

Zona a fost izolată și echipaje ale ISU Suceava au acționat pentru transvazare, respectiv mutarea GPL într-o altă cisternă.

Circulația autoturismelor s-a desfășurat pe perioada opririi traficului pe rute ocolitoare, dar circulația autovehiculelor grele a fost oprită total, TIR-urile fiind oprite încă din Câmpulung Moldovenesc pentru a se evita aglomerarea zonei.

Totodată, pentru că și calea ferată este apropiată de zona respectivă a fost oprit și traficul feroviar până când situația a fost remediată.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de