Magazin, agenţie Loto şi bar distruse într-un incendiu la Crucea


Intră acum și în grupul de

Pompierii au salvat sediul Poliţiei Crucea dintr-un incendiu izbucnit joi seară şi care a mistuit un magazin, o agenţie Loto şi un bar. După anunţarea incendiului, la ora 22:00 imediat la faţa locului a pornit Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Crucea care au intervenit cu două autospeciale, două motopompe şi un modul SMURD pentru localizarea şi stingerea incendiului.

La sosirea pompierilor, ardea violent magazinul de piese auto şi materiale de construcţii, Agenţia Loto şi un bar, existând pericolul de propagare la clădirile învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 01.00, însă au ars magazinul de piese auto, agenţia Loto, bucătăria şi incinta barului pe o suprafaţă de cca 200 mp, materiale de construcţii, piese auto, bunuri de uz casnic, acte aparţinând societăţilor şi agenţiei loto, aparatură electronică şi de calcul şi mărfuri din bar. În primă fază pagubele au fost estimate la 200.000 lei.

În urma cercetărilor a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jarului sau scânteilor provenite din coşul de evacuare a fumului deteriorat.
Pompierii au salvat o societate comercială, sediul Poliţiei Crucea şi anexe, în valoare de cca 500.000 lei.


Intră acum și în grupul de