Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava va avea un nou director medical în persoana medicului ortoped Mircea Alexandru Macovei, care va fi şi purtător de cuvânt al unităţii spitaliceşti


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat că numirea noului director medical al unităţii, respectiv a medicului Mircea Alexandru Macovei, va avea loc, luni, în cadrul şedinţei Consiliului Medical al spitalului.

El a explicat că funcţia de director medical al unităţii spitaliceşti a fost deţinută de medicul primar oncolog Doina Elena Ganea, doctor în ştiinţe medicale, iar decizia de numire a unui nou director medical interimar este determinată de expirarea perioadei de interimat în această funcţie a medicului Doina Elena .

 

El a explicat că, avându-se în vedere rezultatele foarte bune obţinute şi experienţa sa din perioada în care a deţinut funcţia de director medical, medicul primar Doina Elena Ganea va rămâne alături de echipa de conducere.

 

Rîmbu a mai spus că noul director medical, Mircea Alexandru Macovei, va îndeplini şi atribuţiile funcţiei de purtător de cuvânt al unităţii spitaliceşti.

 

De menţionat este că Mircea Alexandru Macovei este medic primar în specialitatea ortopedie-traumatologie în cadrul Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie a SJU Suceava, având competenţe în  chirurgia artroscopică a genunchiului.(L.B.)


Intră acum și în grupul de