Flutur s-a săturat să mai dea bani pe spaţii ce sunt ale CJ, dar nu folosesc acestuia


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să scape de toate imobilele pe care le are în proprietate în momentul de faţă şi care nu sunt folosite mai deloc. Şeful executivului judeţean, Gheorghe Flutur a anunţat marţi că a început o „inventariere” a întreg patrimoniului CJ şi că doreşte să eficientizeze cheltuirea banului public cu întreţinerea acestor imobile. Flutur a spus într-o conferinţă de presă că va face inventarul spaţiilor nefolosite, va analiza nevoile viitoare ale CJ şi în final se va decide asupra menţinerii sau nu a acestora.
El a lăsat să se înţeleagă faptul că în momentul de faţă CJ cheltuie foarte mulţi bani cu întreţinerea şi conservarea unor spaţii fără ca ele să aducă vreun beneficiu executivului judeţean. Preşedintele ales al Consiliului a mai spus că soluţia va fi transferul acestor spaţii către patrimoniul comunităţilor locale pentru ca acestea să le gestioneze şi să le folosească.
Unul din cazurile de acum „celebre” de spaţii ale CJ pe care Consiliul nu le foloseşte este clădirea ce adăposteşte Primăria Suceava şi unde CJ este proprietar pe ultimele trei etaje, primele fiind ale Primăriei. Acesta este doar unul dintre cazurile pe care Gheorghe Flutur doreşte să le lămurească definitiv în perioada ce urmează.


Intră acum și în grupul de