Un ucrainean a trecut ilegal graniţa pentru a ajunge în Budapesta


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au reţinut la sfârşitul săptămânii un cetăţean ucrainean, care a trecut ilegal frontiera de stat din Ucraina în România cu scopul de a ajunge în Ungaria. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, subcomisar Ilie Poroh -Seriţan, duminică dimineaţă, pe timpul executării misiunii de supraveghere şi control a frontierei de stat, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov, a depistat şi reţinut în apropierea frontierei, un tânăr ce nu-şi justifica prezenţa în zona respectivă. Frontieriştii au demarat cercetările şi au constatat că pe cetăţeanul ucrainean îl cheamă M. Mihailovici, are vârsta de 23 de ani şi a trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.
Cetăţeanul ucrainean a declarat poliţiştilor de frontieră români, că a trecut ilegal frontiera, intenţionând să ajungă în oraşul Budapesta din Ungaria, pentru a căuta un loc de muncă.
„Persoanei în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic”, precizează subcomisarul Poroh, cu menţiunea că în aceeaşi zi, M. Mihailovici a fost predat autorităţilor de frontieră ucrainene.


Intră acum și în grupul de