Rezultate remarcabile obţinute de atleţii suceveni la Memorialul “Dorin Melinte”(Atletism)


Intră acum și în grupul de

Participare numeroasă la Memorialul “Dorin Melinte”, reuniune atletică la care au luat parte cu succes şi sportivii suceveni. Cei peste 350 de concurenţi, juniori I, II şi III, prezenţi la concursul organizat sâmbătă şi duminică de Doina Melinte şi DSJ Bacău s-au întrecut în mai multe probe atletice iar delegaţia suceveană în care s-au aflat sportivi de la LPS precum şi din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc, a obţinut 6 locuri întâi.
Astfel, Andrei Trofin a câştigat probele de 200 şi 400 de metri plat, Vasile Gheorghe s-a impus la 800 de metri plat, Dumitru Boca a terminat primul la 60 de metri plat, iar ştafeta de 4×200 de metri plat şi Ionuţ Doroşcan (200m plat) au terminat pe locul al treilea, toţi aceşti atleţi fin antrenaţi de prof. Toader Flămând.
La juniori III, Mihai Romaş a obţinut locul secund la 60 de metri plat iar câmpulungeanul Bogdan Macovei (antrenat de Erzilia Ţâmpău) a câştigat proba de 1500 de metri. Un alt sportiv care s-a remarcat a fost Ilie Rătundu de la CSŞ Gura Humorului. Elevul Danielei Lucaci a obţinut locul II la 3000 de metri plat şi locul III la 1500 de metri plat.


Intră acum și în grupul de