Un vasluian grăbit a intrat într-un camion


Intră acum și în grupul de

Un vasluian a ajuns la spitalul din Vatra Dornei în urma unui accident petrecut în Dorna Arini. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 08:00, în interiorul localităţii Dorna Arini, pe drumul naţional DN 17B, M. VIOREL, în vârstă de 44 ani, din municipiul Vaslui, în timp ce conducea autoturismul marca „Renault Laguna”, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul acoperit cu zăpadă, a derapat şi a pătruns pe contrasens, după care a intrat în coliziune frontală cu autospeciala marca „Roman”, condusă regulamentar de L. TOADER, în vârstă de 56 ani, din municipiul Vatra Dornei. Vasluianul necesită pentru vindecare 8-10 zile îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto purtau centuri de siguranţă şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Imediat după producerea accidentului, Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un modul SMURD şi o autospecială.
La sosirea gărzii de intervenţie s-a constatat că în urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unui conducător auto, care a fost scos din autoturism de către populaţie.
S-a acordat primului ajutor medical victimei, de către echipajul SMURD, după care a fost transportat la spitalul municipal Vatra Dornei pentru investigaţii amănunţite.
S-au luat măsuri de siguranţă (deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant).


Intră acum și în grupul de