Un copil de 14 ani din Rădăuți căutat de poliție pentru a fi reținut. El a condus o mașină prin oraș, a acroșat un vehicul, a tamponat o mașină a Poliției ce încerca să-l blocheze în trafic rănind ușor un polițist și a reușit să fugă


Intră acum și în grupul de

Un copil de 14 ani din Rădăuți este căutat de polițiști pentru că a condus mașina prin oraș și a provocat două incidente rutiere în care în unul a avariat mașina poliției și a rănit un polițist.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar șef de poliție Ionuț Epureanu, a declarat că miercuri la ora 17:10 un copil de 14 ani din Radauti a condus un autoturism pe str. Calea Unirii din localitate, iar în mașină se aflau ca pasageri alți doi minori de 16 ani.

El a menționat că la un moment dat copilul aflat la volan a acroșat un alt vehicul și a fost surprins de un echipaj de poliție care a plecat în urmărirea sa.

Un alt echipaj de poliție a ieșit în întâmpinarea vehiculului urmărit, iar copilul a pierdut în aceste condiții controlul asupra direcției de mers și a lovit autospeciala de poliție.

În urma impactului autospeciala de poliție a fost avariată, iar șoferul autospecialei, un agent de poliție de 30 ani a fost rănit ușor suferind o contuzie la omoplat.

Copilul aflat la volan a coborât din autoturism și a fugit, fiind însă reținut un pasager.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă și se continua cercetările pentru localizarea și reținerea copilului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de