Pieton accidentat mortal în Dorna Candreni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat ce nu s-a asigurat înainte de a traversa drumul a fost accidentat mortal de o maşină. Potrivit IPJ Suceava, joi dimineaţă, în jurul orei 07:30, pe DJ 174 D în interiorul comunei Dorna Candrenilor, S. MIRELA, în vârstă de 19 ani, din comuna Poiana Stampei, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat mortal pe B. CONSTANTIN de 68 ani, localnic, pieton, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătoarea auto purta centură de siguranţă şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tot joi, în jurul orei 17:00, pe DJ 208 A în afara comunei Udeşti, Z. IONEL, în vârstă de 49 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile unui drum acoperit cu zăpadă, a derapat şi l-a acroşat pe C. CEZĂRICĂ, în vârstă de 40 ani localnic, pieton, care se deplasa partea dreaptă a drumului, în aceeaşi direcţie, fiind accidentat grav.
Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de