Senatorul Ioan Stan spune că „are un feeling” că la șoseaua de centură a Sucevei și pe DN 18 se va intra, de luni, la lucru cu toate utilajele. El crede că astfel nu va mai fi nevoie ca Gheorghe Flutur să revină pe șoseaua de centură cu lopata pe umăr


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, pentru News Bucovina, că de luni se va intra cu toate utilajele la lucru atât pe șoseaua de centură cât și pe DN 18.

„Am eu un feeling. Începând de luni,  pentru că permite acum vremea,  vor intra la lucru pe centura Sucevei și pe DN 18”, a spus Ioan Stan.

El a spus că atunci când se va ajunge la partea de asfalt e puțin mai dificil că este importantă temperatura la sol.

Senatorul Ioan Stan a mai spus că a discutat cu ministrul Transporturilor, Răzavan  Cuc,  va veni cât mai repede posibil în județul Suceava.

„Sigur, nu mai dăm posibilitatea cuiva, unul care trebuia să se ocupe de drumuri județene, să vie pe drumuri naționale, pe centura Sucevei, cu lopata pusă invers pe umăr. Nu mai comentez”, a spus Stan.

Lucrările la șoseaua de centură a municipiului Suceava au fost reluate pentru restul de executat la 1 octombrie 2018 și ar urma să se încheie în luna iunie, potrivit contractului, până în prezent fiind realizată 12 la sută din lucrarea contractată conform CNAIR.

La DN 18, modernizarea tronsoanelor 3 și 4 ar fi trebuit să se încheie anul trecut, dar din cauză că nu s-a asigurat finanțarea, finalizarea lucrărilor a fost amânată pentru anul 2019, fără să fie precizată o dată fermă.

Ioan Stan a mai declarat că a văzut că există fonduri prevăzute pentru studiile necesare drumului expres Pașcani-Suceava-Siret și a salutat și anunțul proiectului căii ferate de mare viteză Ploiești-Suceava care a fost inclus între proiectele strategice. (T.B.)


Intră acum și în grupul de