Cu coasa şi cuţitul la discotecă


Intră acum și în grupul de

În zilele de 13 şi 14 februarie, IPJ Suceava a desfăşurat pe raza judeţului o amplă acţiune pentru prevenirea faptelor antisociale de orice natură, care aduc grave prejudicii normelor sociale de convieţuire. Potrivit IPJ, în cadrul acestei acţiuni au fost constatate 36 de infracţiuni şi au fost aplicate 706 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 119.880 lei. Totodată, în această perioadă s-au efectuat verificări în diferite cluburi şi discoteci de pe raza municipiilor judeţului şi a localităţilor limitrofe, în vederea identificării persoanelor susceptibile comiterii de infracţiuni şi pentru menţinerea unui climat normal, ţinând cont de faptul că în acest sfârşit de săptămână s-a sărbătorit „Valentine’s Day”.
Astfel, în timpul acţiunilor desfăşurate în cluburile şi discotecile de pe raza judeţului, a fost identificat minorul H. I., de 17 ani din Liteni, care avea în buzunarul hainei în timp ce se afla la discoteca din localitatea de domiciliu, un cuţit cu lama de 8,5 cm, obiect ce a fost ridicat în vederea confiscării. Tânărului i s-a întocmit de către poliţişti dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port fără drept a cuţitului”.
Tot în aceste condiţii, a fost identificat N. Paul, de 20 ani din municipiul Rădăuţi, care a pătruns în incinta unei discoteci de pe raza localităţii de domiciliu având asupra sa o coasă cu care intenţiona să provoace scandal. Celui în cauză, poliţiştii i-au confiscat obiectul şi i-au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de