Accident mortal pe DN 18 la Ciocăneşti


Intră acum și în grupul de

Pe drumul naţional DN 18, în afara comunei Iacobeni spre Ciocăneşti, a avut loc un accident mortal. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 14:06, C. OLIMPIA, de 44 ani, din comuna Cârlibaba, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de 2 m, lângă un pod din beton, şoferiţa decedând la scurt timp.
Imediat după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, care a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un modul SMURD şi o autospecială.
La sosirea gărzii de intervenţie s-a găsit o victimă încarcerată într-un autoturism, marca Ford Escort, răsturnat în afara părţii carosabile.
S-a acordat primul ajutor medical victimei, concomitent cu descarcerarea acesteia. După mai multe manevre de resuscitare, s-a constatat decesul acesteia. S-au luat măsuri de siguranţă (deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant).


Intră acum și în grupul de