Două minore în vârstă de 16 ani, date dispărute


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni caută două minore ce au fost date dispărute. ANDREI FLORENTINA – 16 ani este domiciliată în municipiul Fălticeni şi a plecat de la domiciliu spre şcoală în dimineaţa zilei de 13.02.2009 şi nu a mai revenit. Potrivit IPJ Suceava, fata a ţinut legătura telefonic cu familia, însă a refuzat să spună unde se află.
Semnalmente: înălţime 1,55 m, părul vopsit blond, lung până la nivelul umerilor, faţa ovală, frunte lată, ochi căprui, fără semne particulare.
La data dispariţiei era îmbrăcată cu geacă de fâş de culoare maro, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, pantofi tip sport de culoare maro.

Cealaltă minoră căutată de poliţişti este LĂCĂTUŞ GEORGIANAMONICA – 16 ani, domiciliată în oraşul Gura Humorului. În dimineaţa zilei de 13.02.2009 a plecat de la internatul Colegiului Silvic „Bucovina” din municipiul Câmpulung Moldovenesc, luând cu ea o geantă de voiaj în care avea mai multe haine.
Potrivit IPJ Suceava, nu se cunoaşte cu ce era îmbrăcată la data dispariţiei.
Semnalmente: înălţime 1,70-1,74 m, constituţie atletică, păr brunet, lung, vopsit roşcat, ten măsliniu, ochi căprui, nas ascuţit, gura mică, o cicatrice la mijlocul buzei inferioare.
În cazul identificării fetelor, trebuie luată legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie sau se va comunica telefonic la 0230/203165 sau 112.


Intră acum și în grupul de