Flutur: Lopata lui Flutur și metrul de autostradă l-au adus pe Cuc la Suceava. Sunt gesturi de disperare ale noastre că suntem uitați de București în ceea ce privește infrastructura de drumuri. Voi fi extrem de incomod în continuare ca reprezentant ales al sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, după vizita ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la șantierul șoselei de centură a Sucevei, că va continua să fie extrem de incomod ca reprezentant ales al sucevenilor până când va constata că pentru București devine importantă și zona Sucevei în ceea ce privește investițiile.

„Gesturile din ultimele zile, lopata lui Flutur și metrul de autostradă,  l-au adus pe Cuc la Suceava. Aceste gesturi care au fost de unii apreciate, de unii criticate, trebuie înțelese de ministrul Cuc ca gesturi de disperare ae noastre, din această parte de țară care suntem uitați de București în ceea ce privește infrastructura de drumuri”, a spus Flutur.

El a amintit că a transmis ministrului Cuc mai multe solicitări pentru investiții în infrastructura de transport din județului Suceava, fără rezultate notabile.

„Domnul ministru Cuc a fost în doi ani de zile de trei ori ministru. I-am făcut mai multe intervenții pentru alocarea de bani pentru drumul expres Suceava-București și să deschidă finanțarea pe autostrada care leagă Moldova de Ardeal. Voi fi extrem de incomod în continuare ca reprezentant ales al județului Suceava, al sucevenilor până când voi vedea semne că și Suceava contează la București din punct de vedere al investițiilor în drumuri”, a spus Flutur.

El i-a transmis ministrului Răzvan Cuc că nu trebuie să se supere.

„Și eu am fost ministru și îi transmit că nu trebuie să se supere că suntem incomozi. Să se supere pe ai lor că nu le dau bani și nu are ce căuta în teritoriu”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a menționat că insistă în continuare pentru deschiderea curselor de tren între Suceava și Cernăuți.

„Insist foarte tare să deschide cursa de tren Suceava-Cernăuți ca o obligație morală între cele două capitale ale Bucovinei și de recunoaștere a realităților istorice”, a conchis Flutur.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a transmis președintelui Gheorghe Flutur să se ocupe de starea drumurilor județene și nu de obiectivele care aparțin Ministerului Transporturilor.(T.B.)


Intră acum și în grupul de